Mar 28, 2007

Simi drar til Uganda igjen, god påske folkens:)






ja, da satt jeg her, hjmem i kr.sand. jeg har pakket og alt er klart for at kjeg skal tilbake til Uganda. to år siden jeg kom tilbake fra Uganda, ohg endleig skal jeg tilbake. og sammen emd Helga i tillegg. dette blir bare helt fantastisk.


ellers går det bare bra med meg. hektiske tider, og alt fro mye som skal gjøres, men jeg overlever. skolen går greit, selv de i tiden fremover ikke blir så mye skole, da jeg skal på tre reiser nå før sommeren. så vi får håpe det går bra på eksamen, slik at jeg står. må jo bli utdannet også. har fått meg profil på facebook, og har kommet i konatkt med så mange gamle venner. Jeg er kanskej ikke den beste til å holde ekontakt med folk, men jeg kan love dere ingen er glemt, og de fleste av dere er på veggen min. for jeg har et kontor hvor jeg har hengt opp fult av bilder, og der er det vilder fra de fleste epoker av livet mitt. barndom, reiser, Hald, gran Canaria russ, Mira Puerto, Uganda, Australia, osv...
men, jeg får komme tilbake til alle disse småtingene som må gjøres før jeg drar til itt nadre hjem. jeg skal bo hos Dorcus, gamle naboen min i Uganda. hun har fått seg hus nå. hun har malet og styrt, fått tak i sengetøy og skikkelig styra og stelt til vi komemer. snakket med henne i går, og da var alt klart til at vi skulle komme. Jge gelder meg så til å leve primitivt igjen, uten klokke, uten stress. lage mat på små kullkrukker, bruke ei bøtte til å dusje med, gå på do i et hull i bakken. det er noe helt spesielt emd slike opplevelser, som gjør at man setter pris på hverdagen og livet man har. Være sammen med venenr og at livet med ro. høre på afrikansk musikk og danse tila frikanske rytmer, vandre rudnt i gatene på kvelden, og møte nye folk. spise middag hos ukjente menensker, bli mottatt med hjertevarme og forskejllige former for kommunikasjon, d aikke alel snakker engelsk. Møte barna vi jobbet emd, som er blitt større. ja, dette kommer til å bli helt fantatsik, og jege r så hlykkelig får at jeg får denne sjansen og denne muligheten. god påske alle sammen. jeg er tilabke i Norge 17 April.





Mar 7, 2007

hjem til helga


jeg skal hjem til helga. og da håper jeg på å møte mine beste venniner. vi har vært venenr siden vi var 4 år gamle. er ikek det fantastisk? så gla i dere, Tone, Janne og Elisabeth. dere er så utrolig de beste! gleder meg til å se familen også self! love u 2;)

Mar 4, 2007

halleluja, jeg skal til...

halleluja:) i dag fikk jeg et fantastsik JA. Marita som du ser på bildet sa ja,p å at hun vil bli med til Bolivia på praksis. Så nå blir det 3 måneder praksis i Boliva, må bare få klarsignl fra skolen også. så er vi på vei. fantastisk. det skal bare bli så hærlig!! Vi skal antaglivis jobbe med "unge mødre" og gatebarn, og barnehjemsbarn. s deilig det skal bli å kunen gi avs eg selv igjen. Og så deilig at jeg skal ha med Marita! og takktil deg Johann som skal hjelpe oss med å få det til der nede.

Mar 2, 2007

30 dager igjen.




ja, da var det første mars. strømmen er lest av og det er 30 dager til jeg drar tilbake tilbake til Uganda. guri og jeg gleder meg. Det skal bli så hærlig å dra tilbake. til mitt hjem fro 7 måneder og alel vennene jeg har der nede. Helt fantastiske folk der nede asså. Uganda er et famtastisk land og jeg bare elekr landet. Skal også besøke Katrine som er med på strømmestiftelsens act now program i uganda. (www.actnow.no) gleder emg til å besøke deg Katrine:) vel, dere får nok høre mer om min tur etterhvert. hu andre på bildet er Helga, min gode veninne som jeg delte mine 7 måneder i uganda med, i et lite hus:) er du klar Helga??

FOR FLERE INNLEGG, SE ELDRE INNLEGG....

DETTE VAR BARE NOEN AV MINE INNLEGG FINNES FLER....SE OVERSIKT LENGRE OPP PÅ SIDEN;)

SJEKK GJERNE UT DEM OGSÅ:)


VELDIG HYGGELIG AT DU ER INNE PÅ BLOGGEN MIN.

HÅPER DU FÅR EN FIN DAG VIDERE.

-SIMI-