Jun 15, 2008

HYTTETUR MED SMÅ AMBASSADØRER:)


I helgen var 25 ungdom i alderen 11-26 år samlet på Møvigstranda. Her har de vært for å lære nye aktiviteter, møte nye venner og for å forberede seg for utenlandstur til sommeren.
jeg er så heldig at jeg skal få være leder for 6 fantastsike ungdom som skal til USA i sommer:)



litt mer info til dere om ikke helt vet hva CISV er kommer her:
CISV er en internasjonal, fredsutdannende organisasjon etablert i over 50 land i samtlige verdensdeler. CISV arbeider hovedsaklig med barn og ungdom fra 11 år og oppover. Vi søker å bidra til at deltakerne på våre aktiviteter utvikler seg til ansvarsfulle og fordomsfrie verdensborgere. Dette gjør vi ved å tilby dem en personlig opplevelse med tverrkulturell kommunikasjon og samarbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt. For å oppnå dette arrangerer vi leirer og utvekslinger av ulik art. Organisasjonen er religiøst og politisk uavhengig, og arbeidet vårt gjøres på frivillig, ulønnet basis. I Norge heter organisasjonen CISV Norge Internasjonale Barneleire.

"Barna er nøkkelen til fred"

I CISV mener vi at arbeidet mot en fredeligere verden må starte med barna. De har i liten grad rukket å bli påvirket av fordommer og er åpne for nye impulser. Derfor kan de lettere gjøre seg nytte av et tverrkulturelt møte.

CISV ble grunnlagt i 1951, og CISV Norge har vært med siden starten. Siden den første barneleiren ble arrangert for over femti år siden har mer enn 150.000 personer fra nesten 100 ulike land deltatt i CISVs internasjonale aktiviteter.


(det kursive er hentet fra CISV sine hjemmesider http://www.cisv.no/page.asp?p=16603 )

FOR FLERE INNLEGG, SE ELDRE INNLEGG....

DETTE VAR BARE NOEN AV MINE INNLEGG FINNES FLER....SE OVERSIKT LENGRE OPP PÅ SIDEN;)

SJEKK GJERNE UT DEM OGSÅ:)


VELDIG HYGGELIG AT DU ER INNE PÅ BLOGGEN MIN.

HÅPER DU FÅR EN FIN DAG VIDERE.

-SIMI-