Sep 29, 2008

.....en liten oppdiktet fortelling......

En liten fortelling.

Det var en gang et lite fredelig land kalt Norge. Menneskene som bodde der hadde sin egen kultur og levemønster. I dette landet bodde det ikke så mage folk, men landet var rikt på olje.

Lille Norge hadde et naboland, som het Sverige.

En dag bestemte nabolandet Sverige seg for at de ville ta lille Norge. De sendte inn militærstyrker og tok over landet. De bygde også opp kolonier på vestkysten som svenskene kunne bo i. Menneskene i Norge likte ikke dette, de ville ha landet sitt for seg selv. Så de begynte å slåss mot svenskene.

Dette likte ikke svenskene, de syns nordmennene oppforte seg som terrorister. De fleste andre land mente også at nordmennene oppførte seg som terrorister og at de var farlige mennesker. Svenskene bestemte seg for at dette måtte de forsvare seg mot. Så de bestemte seg for å gjerde inne vestkysten og koloniene med en stor grå vegg.

Dette gjorde nordmennene enda mer sinna og de begynte å gjøre oppgjør. De ville jo beskytte landet sitt, som de mente tilhørte dem. De hadde bodd der i lengre enn lang tid og jorden avr gått i arv.

Hver natt dukket det opp flere nye hus på vestkysten, og nye svensker flyttet inn. Den svenske staten lovet å ta godt vare på de som flyttet til vestkysten. Mindre skatt, billigere husleie, billige velferdsmuligheter. De skulle også bli godt beskyttet.

Det dukket også opp store grå betongklosser som dannet en mur. Den beskyttet svenskene, og gjorde det slik at de fikk olja for seg selv. Men i tillegg til dette ble også flere tusen Nordmenn sperret inne og skilt fra sine familier på andre siden av muren. Der muren ble bygd ble også tusner av hjem ødelagt og revet ned for at de svenske koloniene skulle bli beskyttet.

Slik gikk det til at det lille vakre landet Norge ble delt opp og folkene der ble kalt for terrorister. Det står nå en stor grå vegg der og Norge føler seg ganske alene da de fleste støtter Sverige.

Hvordan dette skal ende vet jeg ikke.


FOR FLERE INNLEGG, SE ELDRE INNLEGG....

DETTE VAR BARE NOEN AV MINE INNLEGG FINNES FLER....SE OVERSIKT LENGRE OPP PÅ SIDEN;)

SJEKK GJERNE UT DEM OGSÅ:)


VELDIG HYGGELIG AT DU ER INNE PÅ BLOGGEN MIN.

HÅPER DU FÅR EN FIN DAG VIDERE.

-SIMI-